Прв до врв, 22 мај 2016 - Водно, Скопје

Стартна листа - Друмски велосипедизам
Стартна листа - Планински велосипедизам
Стартна листа - Планинско трчање
 
Резултати - Друмски велосипедизам
Резултати - Планински велосипедизам
Резултати - Планинско трчање
 
Резултати - Друмски велосипедизам, Екипно
Резултати - Планински велосипедизам, Екипно
Резултати - Планинско трчање, Екипно