Стоби Хронометар - 18.06.2021


Организатор: Велосипедска федерција

 

Неофицијални Резултати

Ранк Стартен број Име Клуб Резултат Gap
U 13
1. 82 Стефан МАЏОСКИ Илинден 12:57,89  
2. 80 Александар РИСТОВСКИ МВК Велес 14:11,68 +1:13,79
3. 81 Фросина НАЧОВСКА Пелистер 15 Мај 14:18,77 +1:20,88
U 15
1. 72 Константин КОСТОСКИ Илинден 17:18,92  
2. 78 Леон МИЛЕТИЌ Вело-М 17:49,43 +30,51
3. 77 Петар ЦВЕТКОВСКИ Вело-М 19:39,95 +2:21,03
4. 70 Даниел СКУБАРОВ МВК Велес 19:56,21 +2:37,29
5. 71 Андреј ШОПОВ МВК Велес 20:21,01 +3:02,09
6. 74 Михаил БОГДАНОВСКИ Пелистер 15 Мај 20:26,07 +3:07,15
7. 75 Леонид СТЕПАНУЛЕСКИ Пелистер 15 Мај 20:39,70 +3:20,78
8. 76 Антониј СТАНОЈЕВСКИ Пелистер 15 Мај 20:54,62 +3:35,70
9. 73 Младен ПЕТРЕСКИ Илинден 21:35,17 +4:16,25
Kadet
1. 56 Немања ПАУНОВСКИ Вело-М 19:53,11  
2. 53 Андреј МАЏОСКИ Илинден 20:28,86 +35,75
3. 57 Валентино ПЕТКОВСКИ Вело-М 20:36,36 +43,25
4. 54 Андреј ЛЕШНАРОВ Пелистер 15 Мај 21:39,07 +1:45,96
5. 50 Давид РИСТОВСКИ МВК Велес 22:15,41 +2:22,30
6. 52 Даим МУХАРЕМИ Адреналин 22:22,68 +2:29,57
7. 51 Бојан РИСТОВ МВК Велес 24:04,84 +4:11,73
8. 55 Александар АТАНАСОВСКИ Пелистер 15 Мај 26:36,07 +6:42,96
9. 58 Григориј ЏУРОВСКИ Мадел бал 26:50,53 +6:57,42
Master
1. 40 Златко ГЕЦОВСКИ Пелистер 15 Мај 33:17,99  
2. 45 Ивица ДАВИДОВСКИ Оксижен 33:50,81 +32,82
3. 41 Љубиша КОНДЕВ Енерџи 35:06,17 +1:48,18
4. 42 Дејан МИТОВ Енерџи 35:33,75 +2:15,76
5. 44 Ален ДЕНКОВСКИ Оксижен 37:21,76 +4:03,77
6. 43 Деан ТОДОРОВ Енерџи 37:51,73 +4:33,74
Junior
1. 35 Јован МИТЕВ Вело-М 31:52,81  
2. 34 Лука ДИМИТРИЈОСКИ Спид бајк 32:24,34 +31,53
3. 36 Александар МИЛОШЕВСКИ Вело-М 32:59,28 +1:06,47
4. 30 Тео ВРОНДЕЛИЕВ МВК Велес 33:47,59 +1:54,78
5. 31 Дарко ДИМОВСКИ МВК Велес 35:25,80 +3:32,99
6. 38 Иво Јован ДИМОВСКИ Мадел бал 36:37,74 +4:44,93
7. 39 Филип ПАНДАЗИЕВ Оксижен 37:27,63 +5:34,82
8. 33 Александар ТРАЈКОВ МВК Велес 40:31,04 +8:38,23
9. 32 Благој МАРКОВСКИ МВК Велес 41:13,46 +9:20,65
10. 37 Ардијан ЈУСУФИ Пелистер 15 Мај 47:56,81 +16:04,00
Senior
1. 18 Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 28:46,88  
2. 12 Даниел ЈАКИМОВСКИ Мадал бал 31:22,81 +2:35,93
3. 23 Милан НАЦЕВСКИ Оксижен 31:30,00 +2:43,12
4. 2 Виктор ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 31:33,42 +2:46,54
5. 8 Тефик САЛАХИ Мадал бал 31:35,29 +2:48,41
6. 6 Андреј ПЕТРУШЕВСКИ Мадал бал 31:39,49 +2:52,61
7. 17 Стефан ПЕТРОВСКИ Вело-М 31:54,43 +3:07,55
8. 25 Мемет МЕДЕМДИ Феникс сајклинг 32:28,33 +3:41,45
9. 5 Давид ПЕТРУШЕВСКИ Мадал бал 32:29,12 +3:42,24
10. 21 Томислав ЃЕОРЃИЕВСКИ Оксижен 32:36,02 +3:49,14
11. 27 Мубарек ШАСИВАРИ Феникс сајклинг 33:13,82 +4:26,94
12. 7 Виктор АПОСТОЛОВСКИ Мадал бал 33:14,42 +4:27,54
13. 1 Никола ЛЕФКОВ МВК Велес 33:23,60 +4:36,72
14. 20 Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт 34:04,79 +5:17,91
15. 3 Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 34:07,44 +5:20,56
16. 9 Бојан СТОЈЧЕСКИ Мадал бал 34:27,78 +5:40,90
17. 19 Газменд ЗЕНКУ Спид бајк 35:14,54 +6:27,66
18. 11 Христијан ЃЕОРЃИЕВСКИ Мадал бал 36:33,66 +7:46,78
19. 26 Мартин СТОЕВСКИ Феникс сајклинг 36:38,51 +7:51,63
20. 13 Кире ГЕОРГИЕВСКИ Мадал бал 37:03,07 +8:16,19
21. 4 Благоја МАРКОВСКИ МВК Велес 42:27,46 +13:40,58
  24 Сенад ИДРИЗИ Феникс сајклинг DNF  
  10 Боро БАНИШКИ Мадал бал DNS  
  15 Димитар НИКОЛОВ Пелистер 15 Мај DNS  
  16 Марио ПЕТРОВСКИ Вело-М DNS  
  22 Мартин ФОТЕВСКИ Оксижен DNS  
Zeni
1. 63 Дуња ИВАНВА Енерџи 21:05,08  
2. 65 Анета АНТОВСКА Оксижен 21:47,40 +42,32
3. 60 Цвета ДАФЕВА Пелистер 15 Мај 21:54,42 +49,34
4. 62 Ана АТАНАСОВА Крос сајклинг 22:31,69 +1:26,61
5. 61 Адријана АНАСТАСОСКА Крос сајклинг 22:48,94 +1:43,86
6. 64 Анита ВЕЛИЧКОВСКА Оксижен 23:50,52 +2:45,44
Број на учесници 69
Timing services by www.tagtiming.mk 2021-06-18