МТБ Водно Хронометар - 28.03.2021, Скопје

 

 

Резултати

РЕЗУЛТАТИ АПХИЛ ВОДНО - Чистилиште
СКОПЈЕ 2021 - ВК ЕНЕРЏИ | 28.03.2021
Ранк Стартен број Име Клуб Резултат Gap
U 13
1. 14 Михаил БОГДАНОВСКИ Пелистер 15 МАЈ 18:24,03  
2. 4 Стефан МАЏОСКИ Илинден 25:24,34 +7:00,31
3. 3 Војислав ВОЈОВСКИ Бел камен 27:09,14 +8:45,11
4. 2 Зорана АТАНАСОВА Бел камен 29:10,26 +10:46,23
5. 1 Мартина ЛАЗАРОВА Бел камен 32:23,26 +13:59,23
Kadet
1. 30 Немања ПАУНОВСКИ Вело-М 13:43,42  
2. 25 Андреј МАЏОСКИ Илинден 14:56,97 +1:13,55
3. 28 Валентино ПЕТКОВСКИ Вело-М 15:13,92 +1:30,50
4. 18 Константин КОСТОСКИ Илинден 17:06,79 +3:23,37
5. 16 Христијан АТАНАСОВСКИ Пелистер 15 МАЈ 17:54,56 +4:11,14
6. 22 Андреј ЛЕШНАРОВ Пелистер 15 МАЈ 18:25,31 +4:41,89
7. 26 Лука СТОИЛЕВСКИ Оксижен 19:11,27 +5:27,85
8. 23 Давид ДИМОВ Бел камен 21:02,73 +7:19,31
9. 21 Стефан АНГЕЛОВ Бел камен 21:21,12 +7:37,70
10. 5 Никодим Поп ГОНОВ Бел камен 21:59,05 +8:15,63
11. 17 Никола КАНЛИЕВ Бел камен 23:18,25 +9:34,83
12. 19 Никола НАКОВ Бел камен 24:52,93 +11:09,51
  15 Јован КРСТЕВ Бел камен DNS  
  20 Петар ЦВЕТКОВСКИ Вело-М DNS  
  24 Леон МИЛЕТИЌ Вело-М DNS  
  27 Даим МУХАРЕМИ Адреналин DNS  
  29 Тео КОЦЕВ Бел камен DNS  
Master
1. 11 Златко ГЕЦОВСКИ Пелистер 15 МАЈ 13:08,78  
2. 12 Љубиша КОНДЕВ Енерџи 13:55,20 +46,42
3. 13 Дарко БЛАЖЕВСКИ Крос сајклинг 14:59,61 +1:50,83
4. 9 Борче ЈОРДАНОВСКИ Мадел бал 16:50,82 +3:42,04
  10 Мартин АНАСТАСОВСКИ Енерџи DNS  
Junior
1. 32 Димитар ЈОВАНОВСКИ Енерџи 11:29,44  
2. 31 Јован МИТЕВ Вело-М 12:05,54 +36,10
3. 38 Александар МИЛОШЕВСКИ Вело-М 12:25,32 +55,88
4. 40 Тео ВРОНДЕЛИЕВ МВК Велес 12:43,60 +1:14,16
5. 35 Филип ПАНДАЗИЕВ Оксижен 12:45,73 +1:16,29
6. 41 Борис СТЕФАНОВСКИ Крос сајклинг 13:09,41 +1:39,97
7. 39 Дарио ВАСИЛЕВСКИ Крос сајклинг 13:13,79 +1:44,35
8. 34 Матеја ПЕТКОВСКИ Крос сајклинг 17:15,93 +5:46,49
9. 36 Давид ТАСЕВСКИ Крос сајклинг 17:19,42 +5:49,98
10. 37 Спасе СТОЈАНОВ Бел камен 17:21,05 +5:51,61
  33 Кристијан ЃЕОРЃИЕВСКИ Вело-М DNS  
Senior
1. 52 Тефик САЛАХИ Мадел бал 11:27,60  
2. 54 Горан КУЗМАНОВСКИ Енерџи 11:28,90 +1,30
3. 50 Милан НАЦЕВСКИ Оксижен 11:55,15 +27,55
4. 49 Мартин НИКОЛОВСКИ Крос сајклинг 12:28,84 +1:01,24
5. 56 Емил ЦВЕТАНОВ Крос сајклинг 12:57,17 +1:29,57
6. 53 Игор ТРПКОВСКИ Оксижен 13:04,17 +1:36,57
7. 57 Александар МАРКОВСКИ Оксижен 13:31,19 +2:03,59
8. 55 Благоја ПЕТРОВСКИ Оксижен 14:16,39 +2:48,79
9. 42 Мартин БЛАГОЕВИЌ Крос сајклинг 14:51,94 +3:24,34
10. 44 Виктор ТОДОРОВСКИ Крос сајклинг 14:57,33 +3:29,73
11. 45 Кристијан ИВАНОВСКИ Крос сајклинг 15:46,23 +4:18,63
12. 48 Љубомир МАЏОВСКИ Имбуси 16:06,34 +4:38,74
13. 47 Мартин ПОСТОЛОВСКИ Крос сајклинг 16:42,16 +5:14,56
14. 51 Денис ЃЕОРЃИЕВСКИ Крос сајклинг 17:17,87 +5:50,27
15. 43 Давид ЦВЕТКОВСКИ Крос сајклинг 17:44,53 +6:16,93
  46 Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт DNS  
Zeni
1. 8 Дуња ИВАНОВА Енерџи 15:41,46  
2. 7 Анета АНТОВСКА Оксижен 16:40,94 +59,48
3. 6 Анастасија РЖЕВА Бел камен 28:33,66 +12:52,20
Број на учесници 57
Timing services by www.tagtiming.mk 2021-03-28