Nike + Run Club, 11 juni 2016
Трка на 5км
Резултати по старосни категории
Место Ген. пласман Ст.Број Име и презиме Година Резултат Чип време
 
45+
Мажи
1. 14. 320 Блаже Цоневски 1968 20:22 20:13
2. 16. 381 Тони Цветковски 1970 20:43 20:40
3. 21. 265 Спасе Јовевски 1963 21:36 21:33
4. 29. 375 Јовица Даниловски 1964 22:22 22:16
5. 33. 268 Благоја Тодоровски 1951 22:49 22:44
6. 37. 390 Марсел Меллес 1966 23:00 22:57
7. 38. 358 Борче Милосковски 1968 23:07 23:03
8. 47. 354 Тони Христовски 1961 23:54 23:48
9. 50. 376 Петар Георгиевски 1961 24:20 24:17
10. 53. 388 Виктор Христовски 1963 25:50 25:43
11. 54. 371 Јане Влаховски 1968 26:14 26:13
12. 57. 400 Тихомир Стојчевски 1964 26:30 26:30
13. 63. 362 Љубомир Титизов 1953 27:00 26:55
14. 64. 342 Спасе Стојановски 1963 27:13 27:00
15. 67. 387 Милош Арџиќ 1967 28:01 27:57
16. 74. 349 Милан Цветковски 1958 30:28 30:20
до 44
Жени
1. 1. 383 Адријана Поп Арсова 1990 20:33 20:32
2. 2. 365 Рената Соколовска 1998 21:05 21:03
3. 3. 384 Виолета Ивановиќ 1991 21:36 21:34
4. 4. 347 Бојана Наумовска 1997 22:36 22:35
5. 5. 369 Кристина Даркоска 1989 23:02 23:00
6. 6. 339 Ирина Трајаноска 1988 24:41 24:40
7. 7. 372 Ирина Батковска Борозанова 1978 24:50 24:49
8. 8. 360 Антонија Брезовска 1978 25:02 24:59
9. 9. 401 Жанета Богатиновска Илиева 1974 25:27 25:25
10. 10. 377 Искра Станчева Гигов 1973 25:38 25:35
11. 11. 373 Ирена Стоименова 1972 25:51 25:48
12. 12. 335 Елизабет Ричардс 1971 26:06 26:00
13. 13. 404 Шкипе Бајрами 1989 26:49 26:44
14. 14. 391 Славица Дамјанска 1974 27:51 27:41
15. 15. 331 Лара Крстева Ичокаева 1971 28:02 27:58
16. 16. 361 Савица Поп Тонева 1977 28:33 28:30
17. 17. 348 Симона Попова 1992 28:41 28:39
18. 18. 326 Џојси Тенисен 1971 29:20 29:16
19. 19. 406 Енес Меленхост 1982 29:20 29:16
20. 20. 344 Катерина Шиповиќ 1989 29:25 29:19
21. 21. 350 Валентина Јошевска 1975 29:53 29:49
22. 22. 341 Христина Деспотовска 1976 30:17 30:15
23. 23. 409 Маја Ѓорѓевска 1988 30:17 30:14
24. 24. 397 Христина Петровска 1990 30:37 30:28
25. 25. 403 Сандра Ѓеорѓиева 1994 30:43 30:34
26. 26. 368 Делфина Митропетру 1976 31:13 31:08
27. 27. 393 Фани Хорват 1975 31:28 31:23
28. 28. 343 Илина Баќев 1983 31:47 31:41
29. 29. 398 Дијана Стевковска 1974 32:08 31:56
30. 30. 370 Џенифер НОи 1997 32:42 32:37
31. 31. 378 Билјана Начевска 1975 32:59 32:56
32. 32. 366 Јасминка Костадинова 1976 33:17 33:13
Мажи
1. 1. 351 Богдан Цветковски 1992 17:57 17:56
2. 2. 405 Горан Мојаноски 1989 18:46 18:43
3. 3. 392 Тони Јаневски 1975 18:54 18:54
4. 4. 324 Бобан Нефовски 1980 18:59 18:56
5. 5. 283 Бурхан Адемовски 1997 19:03 19:03
6. 6. 261 Мики Попоски 1989 19:08 19:07
7. 7. 346 Кристијан Наумовски 1993 19:23 19:23
8. 8. 356 Петар Павловски 1992 19:30 19:29
9. 9. 355 Игор Стојановски 1981 19:36 19:35
10. 10. 334 Дарко Најдовски 1983 19:41 19:37
11. 11. 317 Миомир Алексовски 1980 20:11 20:09
12. 12. 364 Павле Јовановски 1998 20:12 20:10
13. 13. 380 Бобан Поповски 1986 20:16 20:14
14. 15. 382 Перо Тодоровски 1973 20:34 20:33
15. 17. 315 Влатко Јакимоски 1985 20:54 20:50
16. 18. 329 Александар Чекоров 1972 20:56 20:54
17. 19. 394 Влаимир Стајиќ 1985 21:13 21:13
18. 20. 395 Кирил Стефановски 1989 21:22 21:21
19. 22. 313 Благоја Јанкоски 1979 21:40 21:33
20. 23. 274 Нестор Аврамов 1979 21:46 21:40
21. 24. 319 Бојан Сапунов 1978 21:51 21:43
22. 25. 407 Перица Заковски 1985 21:52 21:50
23. 26. 314 Аце Стојанов 1973 22:04 21:59
24. 27. 345 Дарко Шиповиќ 1985 22:08 22:05
25. 28. 262 Виктор Каровски 1997 22:11 22:11
26. 30. 328 Игор Тасевски 1981 22:29 22:27
27. 31. 318 Слободан Стаматовски 1975 22:34 22:34
28. 32. 330 Леон Ичокаев 1997 22:38 22:37
29. 34. 266 Стојанче Милев 1988 22:54 22:46
30. 35. 275 Дарко Златковиќ 1988 22:57 22:51
31. 36. 399 Ивица Стевковски 1971 22:59 22:48
32. 39. 322 Игор Андреевски 1978 23:10 23:05
33. 40. 385 Владо Вељановски 1975 23:16 23:09
34. 41. 374 Илија Ќироски 1989 23:29 23:25
35. 42. 352 Филип Панчевски 1988 23:41 23:32
36. 43. 336 Вељан Паризов 1990 23:42 23:40
37. 44. 379 Благоја Муканов 1979 23:43 23:37
38. 45. 316 Мартин Поповски 1985 23:45 23:40
39. 46. 357 Илчо Трајковски 1973 23:51 23:40
40. 48. 323 Дејан Богданов 1983 24:17 24:13
41. 49. 367 Костас Митропетрос 1975 24:17 24:12
42. 51. 359 Дарко Брезовски 1976 24:46 24:36
43. 52. 408 Љупчо Трајков 1979 24:50 24:50
44. 55. 321 Марјан Петковски 1981 26:21 26:11
45. 56. 340 Андреја Стефановски 1973 26:25 26:15
46. 58. 337 Горан Поп Иванов 1973 26:36 26:28
47. 59. 389 Мирослав Ниниќ 1971 26:38 26:31
48. 60. 396 Горјан Арсовски 1985 26:44 26:35
49. 61. 312 Атанас Неделковски 1980 26:45 26:33
50. 62. 386 Стојче Петровски 1980 26:59 26:54
51. 65. 264 Дејан Велкоски 1981 27:27 27:15
52. 66. 260 Владимир Љубецки 1971 27:39 27:31
53. 68. 338 Томислав Стефановски 1973 28:09 28:00
54. 69. 332 Радован Вујовиќ 1977 28:35 28:23
55. 70. 402 Никола Ангеловски 1985 28:42 28:36
56. 71. 325 Дејан Кочовски 1972 28:47 28:44
57. 72. 327 Марко Димовски 1981 29:31 29:23
58. 73. 353 Владимир Гечев 1971 29:53 29:49
59. 75. 333 Горан Бошев 1984 30:32 30:23
60. 76. 363 Ѓорѓи Аргировски 1988 30:39 30:29
61. 77. 263 Александар Цветковски 1992 31:41 31:41
62. 78. 267 Борјан Кондев 1981 34:19 34:08
Number of records: 110
Timing services by www.tagtiming.mk 11.06.2016