Меморијален Крос Методија Веновски - Мето, 20 март 2016, Скопје
Меморијална трка - жени, 2.000 метри
Меморијална трка - мажи, 3.000 метри
Рекреативна трка - мажи/жени, 2.000 метри
 
назад